WEB Trend Tesztoldal
+36 1 244 8066
 • Céginformáció
 • Székhely
  1026 Budapest, Gábor Áron u. 80

 • Levelezési cím
  1031 Budapest, Záhony u. 7.

 • Telefon
  06-1/244-8066

 • Fax
  06-1/244-8067

 • E-mail
  mail@sktrend.hu

 • Ügyvezető
  Demo Pál és Demó Pálné Jolánka

 • Adószám
  12006096-1-4

 • Cégjegyzékszám
  01-09-368102

 • Nyitvatartás tól-ig
  08:30 - 18:00

 • Ügyfélszolgálati iroda címe
  1031 Budapest, Záhony u. 7.

 • Nyitvatartás tól-ig
  Minden munkanap 8.00-17.00

Bemutatkozás
Utolsó módosítás: 2015.02.19

Az SK Trend Kft. a magyarországi biztosítási és pénzügyi informatikai rendszerek piacának meghatározó szereplője. A közel tíz éves múlttal rendelkező vállalat a biztosítótársaságoktól és biztosításközvetítőktől teljes mértékben független informatikai fejlesztő cég. 

Tevékenységünk kiterjed az alkuszok, a többes ügynökök, a biztosítótársaságok, valamint az egyéb pénzügyi vállalkozások igényeinek professzionális kiszolgálására. Termékeink alkalmasak mind a kisebb, mind  a nagyobb piaci szereplők elvárásainak kielégítésére.

Legyen szó akár tarifáló és ajánlatkészítő, vagy szerződésnyilvántartó és jutalékelszámoló rendszerekről, az ügyfélkapcsolati munkát támogató megoldásokról, vagy a teljes online megjelenésről, az SK Trend teljes körű szolgáltatással támogatja partnereit céljaik elérésében.

esernyős hirdetés

Az üzletágban piacvezető szerepet betöltve, több mint 160 független biztosításközvetítő cégnek nyújtunk széleskörű, megbízható szolgáltatásokat.

Termékeinket folyamatosan, a meglévő piaci igények alapján fejlesztjük, hangsúlyt helyezve arra, hogy ezekről az igényekről első kézből, közvetlenül partnereinktől kapjunk információkat. Fejlesztési tevékenységünk során, nagy hangsúlyt helyezünk az innovációra. Folyamatosan törekszünk arra, hogy újabb és újabb innovatív megoldásokon keresztül még versenyképesebbé tegyük termékeinket, és ezen kereszül ügyfeleinket.

A sztenderd folyamatok bonyolítása mellett, az egyedi igényeket figyelembe véve, testreszabott megoldásokat is kínálunk partnereinknek. Tapasztalataink alapján nem csak végrehajtani tudjuk a ránk bízott feladatokat, de tanácsadással is segítjük ügyfeleinket. Hiszünk abban, hogy minden informatikai fejlesztésre fordított befektetés többszörösen megtérül.

Tevékenységünk végzése során a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, és magasan képzett szakemberekkel dolgozunk együtt. A partnereink részére biztosított hardver és szoftver erőforrások kialakítása és fenntartása során minden esetben azt tartjuk szem előtt, hogy ügyfeleink a legbiztonságosabb módon, a leghatékonyabb és legmegbízhatóbb szolgáltatást vehessék igénybe.

Cégünk évről-évre folyamatosan fejlődik, egyre nagyobb szerepet betöltve a pénzügyi informatika területén. Szolgáltatásaink köre minden évben bővül, a már bevezetett rendszerek továbbfejlesztésével és új alkalmazások piaci bevezetésével. Partnereink köre egyre Kerekes Zoltán - ügyvezetősokrétűbbé válik, megbízásaink a pénzügyi piac szinte minden területéről érkeznek, az általunk menedzselt projektek nagyságrendje és összetettsége folyamatosan bővül.

Célunk, hosszútávú, kölcsönösen sikeres együttműködés kialakítása partnereinkkel. Ennek érdekében minden esetben szem előtt tartjuk a minőségi termékek fejlesztését, és ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálását. Szolgáltatásainkat, termékeinket partnereink igényei szerint, a változó piaci környezet figyelembevételével alakítjuk ki.
Ennek keretében rendszereinket folyamatosan fejlesztjük, korszerűsítjük, mind a működést biztosító hardware, és software erőforrások tekintetében, mind az általunk fejlesztett alkalmazások megvalósítása során.

Elsőrangú fontossággal bír számunkra a rendszereink által tárolt és feldolgozott adatok biztonsága, és az adatok szabályszerű feldolgozása, megóvása. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a rendszereinken keresztül készített szerződések adatai, illetve a tudomásunkra jutott egyéb információk ne kerülhessenek jogosulatlan felhasználásra.

Ügyfeleinket maximális odafigyeléssel szolgáljuk ki. Minden bejelentést kivizsgálunk, és annak eredményéről írásos visszajelezést adunk. Az ügyfélkapcsolatok átláthatósága, nyomon követhetősége érdekében korszerű kommunikációs csatornát biztosítunk partnereink részére, amin keresztül mérhetővé válik szolgáltatásunk minősége.

Célunk egy olyan átfogó, korszerű informatikai rendszer előállítása, és üzemeltetése, ami a Magyarországon működő közvetítő cégeknek teljeskörű informatikai lefedettséget biztosít, és költséghatékony módon támogatja partnereink munkáját. Ezzel párhuzamosan a biztosítótársaságok, és pénzügyi szolgáltatók munkáját magas színvonalú szakmai tanácsadással, folyamatos visszajelzésekkel támogatjuk.

Minden jog fenntartva © 2013 CKB Demo Kft.
Készítette: SK Trend Kft
Verzió:
Utolsó frissítés: 2018.05.25